Tilburg - Gezocht - Overval op tankstation in Tilburg

Op zondagavond 24 november 2019 wordt het Tamoil tankstation aan de Ringbaan Noord in Tilburg door drie mannen overvallen. Twee daarvan hebben een pistool bij zich. Een van hen zet het pistool tegen de slaap van de medewerkster en eist geld. Die geeft wat wisselgeld en briefgeld dat bij de kassa ligt. Hierop vertrekken de daders.

Even voor 20.00 uur, net voor sluitingstijd, lopen ze met z’n drieën in de richting van het tankstation. De medewerkster weet niet wat haar overkomt. Zij krijgt meteen een pistool tegen haar slaap en moet mee naar binnen. Precies in het zicht van de camera lopen de overvallers naar binnen richting de kassa. Onder bedreiging van het pistool moet de medewerkster geld afgeven. Zij doet wat haar wordt opgedragen... En dat is meewerken. De overvallers krijgen een bekertje met munten en wat briefgeld dat zij in de gauwigheid bij elkaar weet te pakken. Ze hebben haast, want met weinig nemen ze genoegen en gaan er weer vandoor. Ze rennen weg in de richting van de Waalstraat. Daar verdwijnen ze uit beeld. 


Het gaat om drie jongemannen. Waarvan de eerste licht getint is en zo’n 1.70 lang. Hij droeg een grijze hoodie en een zwarte joggingbroek. De tweede is negroïde, droeg zwarte kleding en een zwarte bandana. Hij is iets langer dan de eerste, zo’n 1.75m, 1.80m een heeft een apart loopje. De derde is het minst goed te zien, met een petje onder zijn capuchon.  

Weet u wie deze overvallers zijn?


2019282985
Sun Nov 24 00:00:00 CET 2019
Tilburg

gezocht

Meest bekeken