Zeewolde - Twee jonge mannen aangehouden voor (zware) mishandeling

Zeewolde - Twee jonge mannen aangehouden voor (zware) mishandeling

De politie heeft dinsdag 25 juni twee jonge mannen aangehouden. Ze worden verdacht van mishandeling en zware mishandeling op zondag 9 juni waarbij twee personen gewond zijn geraakt.

Het is rond 01.00 uur in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 juni als een ruzie ontstaat op het parkeerterrein aan het Kluunpad tussen een groepje van meerdere personen en de twee slachtoffers. Allen komen dan net van een evenement dat eerder die avond plaatsvond. De ruzie verandert al snel in een vechtpartij waarbij een persoon licht gewond raakt en één persoon ernstig gewond raakt. Ook de auto van één van de slachtoffers wordt vernield. De politie startte direct een onderzoek en kon uiteindelijk twee 19-jarige jongens uit Zeewolde arresteren. Het onderzoek loopt nog.

Heb jij informatie voor het politieonderzoek?

Heb jij iets gezien rond het tijdstip van deze openlijke geweldpleging? Heb je misschien camerabeelden of heb je andere informatie die ons meer kan vertellen? Dan komen wij graag met jou in contact. Bel ons via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000.