Nieuwegein - Gezocht - Explosie - Nypelsplantsoen - Nieuwegein

Bewoners van een flat aan het Nypelsplantsoen in Nieuwegein werden in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 januari opgeschrikt door een harde knal van een explosie. Gelukkig raakte niemand gewond. Er was schade aan een deur en ruit. De verdachte staat op beeld. Weet jij wie dit is?

Midden in de nacht, rond 03.00 uur, klinkt er een harde knal bij een flat aan het Nypelsplantsoen. Geschrokken bewoners bellen meteen de politie. Wanneer de agenten ter plaatse komen zien zij een opgeblazen voordeur en een gesneuveld keukenraam bij een van de woningen van de flat.  De omgeving wordt direct afgezet en er wordt een onderzoek ingesteld.

Wie weet wie de man op de beelden is? En waarom hij een explosie heeft veroorzaakt bij juist deze flat? Alle informatie is welkom. Weet jij meer? Deel dit dan via de tiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Weet jij wie de man op de beelden is?

Heb jij iets gehoord over deze explosie in je omgeving?

Weet je waarom juist hier een explosie werd veroorzaakt?


We toonden de beelden van de verdachten al eerder, in mei, via opsporingsprogramma Bureau Hengeveld. We zijn nog steeds op zoek naar wie deze verdachte is of iemand die meer informatie heeft over deze explosie.


2024006655
Sat Jan 06 00:00:00 CET 2024
Nieuwegein

gezocht